Castrol Vector Long Drain 10w-30 E6/E9 20L

Descriere:

Castrol Vecton 10W-30 DH-1 este un ulei de motor de înaltă performanță pentru motoarele diesel japoneze, fabricat folosind tehnologia unică TM "System 5", care obține eficiența uleiului de până la 40% *.

Aplicație:

Castrol Vecton 10W-30 DH-1 este proiectat pentru motoarele diesel japoneze, unde este necesară respectarea specificațiilor JASO DH-1, inclusiv motoarele Komatsu.

Avantaje:

Motoarele moderne funcționează în condiții în continuă schimbare care afectează eficiența funcționării lor. Castrol Vecton 10W-30 DH-1 cu tehnologie "System 5" TM se adaptează la aceste modificări, permițând cel mai bine să realizați următoarea cheie performanță: consumul de combustibil: rezistă creșterii vâscozității uleiului, menținând în același timp un consum optim de combustibil; consumul de ulei: împiedică depunerea pe piston, reducând consumul de lubrifiant; intervalul de schimbare a uleiului: menține în mod eficient impuritățile într-o formă dispersată, contribuind la creșterea intervalelor de service;

protecția pieselor:

Protejează perechile de fricțiune de metal împotriva uzurii și coroziunii, prelungind durata de viață a componentelor motorului; putere: contracarează aglomerarea de funingine, menținând puterea motorului pe întreaga durată de viață între schimbările de ulei. * Conform testelor efectuate de Castrol Vecton 10W-30 DH-1 efectuate într-un laborator independent, depășirea cerințelor din specificațiile industriei API a atins 40% în teste precum rezistența la oxidare, depunerile de pistoane, dispersia funinginii, proprietățile anti-uzură și protecția împotriva coroziunii.

caietul de sarcini:

JASO DH-1

API CF-4

Disponibil