Despre noi

                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

  Compania Cosmostar SRL a fost infiintata in 1997. Pe parcursul existenței sale, a devenit unul dintrejucătorii importanți din vânzarea uleiurilor de automobile marca "Castrol" pe piața Moldovei. 

Vânzarea de uleiuri auto de înaltă calitate și lichide tehnice este una dintre prioritățile Cosmostar SRL. 

Din 1999, Cosmostar SRL a început o carieră de succes și profesională pe piața Moldovei pentru distribuția uleiurilor auto. Rezultatul acestei lucrări, în 2006, pentru Cosmostar SRL a fost un nou stadiu de dezvoltare mai reușit, care a fost marcat de încheierea unui acord de cooperare internațională cu reprezentantul european regional CASTROL. De atunci, Cosmostar SRL a obținut statutul de distribuitor oficial al uleiurilor CASTROL în Moldova. Rezultatele ridicate ale activității generale a companiei noastre pe piața moldovenească sunt confirmate cresterea constantă a rețelei de parteneri din întreaga țară care de mulți ani lucrează cu uleiurile originale CASTROL,furnizate de compania noastră. Acestea sunt numeroasele lanțuri de magazine pentru vânzarea uleiurilor de motor, lichide tehnice, piese de schimb, precum și o tehnică serviciu. Partenerii noștri sunt 

numeroase companii de transport care lucrează în domeniul traficului de pasageri și de mărfuri.
Și tu poți deveni participanți la această afacere reciproc avantajoasă!
O trăsătură distinctivă a companiei Cosmostar SRL este experiența și fiabilitatea dezvoltate și testate de activitatea companiei de 18 ani. Monitorizăm continue ultimele tendințe ale pieței în continuă dezvoltare și ținem pasul în timp, de multe ori înaintea lui. O echipă profesională a managerilor noștri, cu o experiență de peste 15 ani, vă va oferi orice sprijin.
Acest lucru permite tuturor clienților noștri să fie încrezători în viitor!
Informațiile complete despre produsele CASTROL, prezentate oficial în Moldova, pot fi obținute pe acest site sau sunați la:
(+373) 79 40 30 36.