Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E4/E7 20L

ULEIUL MOTOR SINTETIC PENTRU INTERVALIILE DE ÎNCĂRCARE ÎNCĂLZIRE
DESCRIERE

Castrol VECTON Long Drain 10W-40 este un ulei de motor complet sintetic pentru motoarele diesel comerciale europene care sunt operate cu intervale de înlocuire prelungite, în conformitate cu specificațiile producătorilor. Produs folosind tehnologia unică a sistemului 5 ™.
Castrol VECTON Long Drain 10W-40 este proiectat pentru utilizarea în motoarele diesel ale camioanelor, autobuzelor și vehiculelor de teren care respectă standardele de mediu Euro 2, Euro 3 și Euro 4 *
.

Produsul are o capacitate excelentă de a neutraliza substanțele nocive generate în timpul funcționării motorului, menținând această capacitate pe tot parcursul operării cu ulei; minimizează uzura părților motorului; previne formarea depunerilor pe piston, chiar și în condiții de funcționare severe. Castrol VECTON Long Drain 10W-40 este omologat de MAN, Mercedes-Benz, Renault Trucks, Volvo Trucks și Deutz pentru intervale de service sporite, în conformitate cu specificațiile. Intervalul de înlocuire a uleiului de motor în fiecare caz specific depinde de calitatea combustibilului, de condițiile de funcționare și de tipul și starea motorului. În problema stabilirii intervalelor interurbane, este întotdeauna necesar să consultați manualul de instrucțiuni pentru funcționarea echipamentului.

SPECIFICAȚII
ACEA E4, E7
API CF
MAN M 3277
MB-aprobare 228.5
RVI RLD-2
Volvo VDS 3
Deutz DQC III-10
Mack EO-N
MTU Ulei de categoria 3

* nu este destinat utilizării în motoarele Euro 4 care necesită uleiuri SAPS scăzute. Pentru aceste motoare se recomandă Castrol VECTON Long Drain 10W-40 LS.

Disponibil