Castrol Transmax Dex III Multivehicle 1L

Descriere:
Castrol Transmax Dex III Multivehicle concepute pentru a fi utilizate în transmisiile automate companii de producție General Motors (până în 2005) și Ford (c 1983-1996), în cazul în care clasele de calitate cerute DEXRON® de ulei (II sau III) sau Mercon. Acest produs este aprobat pentru utilizare în producția de transmisii grele datoria unui Allison, în cazul în care produsele de calitate clasa necesară TES 389. De asemenea, produsul este aprobat pentru a fi utilizat într-o gamă largă de transmisii automate de vehicule comerciale fabricate în Europa. Poate fi utilizat în unele sisteme hidraulice de direcție (GUR).
Notă: Nu utilizați agregate, care necesită utilizarea de clasa fluidelor de calitate MERCON® V, MERCON® SP sau DEXRON® VI.

Avantaje:

O gamă largă de aprobări pentru autovehicule extinde semnificativ domeniul de aplicare al acestui produs. • Componentele speciale care sporesc stabilitatea termică și funcția antioxidantă sunt introduse în compoziția de ulei, ceea ce reduce posibilitatea formării depunerilor la temperaturi ridicate și creșterea vâscozității în timpul funcționării, ceea ce duce la o creștere a duratei de viață a uleiului. • O caracteristică specială de frecare selectată asigură o comutare ușoară și un transfer eficient de forță. • Un indice de vâscozitate ridicat (VI) asigură o stabilitate vâscoasă într-o latură interval de temperatură pentru protecția eficientă a pieselor de transmisie și asigurarea funcționabilității amplificatoarelor servodirecției.

caietul de sarcini: 
Allison C4
Allison TES 389
Ford Mercon
GM Dexron IIIH
MAN 339 Z1, V1
MB-Approval 236.9
Voith H55.6335.xx
Volvo 97340
Volvo 97341
ZF TE-ML 04D, 14A, 17C
Disponibil