Castrol Syntrans Transaxle 75W90 GL-4+ 1L

Descriere:

Castrol Syntrans Transaxle 75W-90 este un ulei de transmisie complet sintetic, cu grad de vascozitate SAE 75W-90. Proiectat pentru a oferi o performanță ridicată a presiunii extreme (EP), în comparație cu lichidele convenționale API GL-4, în combinație cu compatibilitatea cu sincronizator. Aprobat în funcție de toleranța VW 501.50. Potrivit pentru utilizarea în cutiile de viteze ale cutiei de osie, cutii de viteze manuale, cutii de transmisie și angrenaje principale în care sunt necesare lubrifianți API GL-4.

avantaje:

• Caracteristicile excelente anti-uzură / presiune înaltă (EP) și sincronizare fac din Syntrans Transaxle 75W-90 produsul ideal pentru transmisiile manuale într-un bloc cu osie de acționare. • Protecția sporită la uzură contribuie la o viață mai îndelungată și la o performanță sigură a transmisiei. • Ușor de deplasare, în special la temperaturi scăzute, îmbunătățește confortul de conducere. • Fluiditatea excepțională la temperaturi scăzute îmbunătățește protecția la uzură la începutul funcționării unității și vă permite să economisiți combustibil.• Reducerea efectivă a temperaturii de funcționare mărește resursa uleiului și a componentelor unității, contribuie la economia de combustibil și reduce formarea depunerilor.
• Rezistența foarte bună la temperaturi ridicate menține curățenia excelentă a pieselor de transmisie, prelungind durata de viață a uleiului și a cutiei de viteze.

caietul de sarcini:
API GL-4 +
VW 501,50

Disponibil