Castrol Radicool SF 1L

REDUCEREA LICHIDELOR
DESCRIERE
Castrol Radicool SF
este un concentrat de răcire cu intervale de înlocuire prelungite, bazate pe tehnologia mono-etilen glicolului și avansată în carboxilat. Spre deosebire de lichidele tradiționale de răcire, Castrol Radicool SF nu conține amine, nitriți, fosfați, silicați sau alți inhibitori anorganici de coroziune.

Castrol Radicool SF asigură o protecție superioară împotriva coroziunii, în special pentru motoarele fabricate din metale ușoare. Este destinat utilizării în motoare pe benzină și diesel ale unei game largi de vehicule, inclusiv autoturisme și camioane, autobuze, care permite utilizarea în parcuri tehnologice mixte.Castrol Radicool SF asigură o răcire eficientă a motorului pe o gamă largă de temperaturi de funcționare în toate zonele climatice.

APLICARE
Pachetul de aditivi Castrol Radicool SF selectat special face posibilă utilizarea acestuia cu intervale de înlocuire prelungite, oferind o protecție excelentă împotriva coroziunii, blocării sistemului de răcire, supraîncălzirii și înghețării.

Sunt potrivite în special pentru motoare ale căror componente sunt fabricate din fontă, aluminiu, cupru sau aliaje ale acestor metale utilizate de constructorul modern de motoare. De asemenea, compatibil cu toate furtunurile de cauciuc, etanșările și etanșările din sistemul de răcire.

Castrol Radicool SF are o durată de viață îndelungată, care oferă intervale de înlocuire prelungite de peste 3 ani. Intervalele de înlocuire prelungite ajută la reducerea costurilor de întreținere și la reducerea riscului de deteriorare a mediului. Castrol Radicool SF asigură o protecție superioară împotriva coroziunii prin cavitație și lubrifierea eficientă a pompei de apă, reducând uzura și zgomotul.

Tehnologia aditivilor utilizați în Castrol Radicool SF, previne formarea depunerilor de calciu (scala) din utilizarea apei dure, reducând astfel radiatorul probabilitate de blocare și limitând curgerea liberă a lichidului de răcire. Această tehnologie îmbunătățește, de asemenea, disiparea căldurii lichidului, asigurând temperaturi optime de funcționare a motorului.

Castrol Radicool SF este aprobat de un număr de producători de automobile (OEM), printre care Mercedes Benz, Volkswagen, MAN și Ford. De asemenea, este recomandat pentru utilizare, în conformitate cu specificațiile: General Motors GM 6277M, Deutz, Cummins IS motoare seria și N14, Jenbacher, Komatsu, Renault tip D, Jaguar CMR MTU MTL 8229 și 5048 seria 2000C & I.

Castrol Radicool SF conține o aromă amară care împiedică înghițirea accidentală.

TERMENI DE APLICARE
Castrol Radicool SF trebuie diluat cu apă deionizată / distilată într-o concentrație de 33% până la 50%. Pentru a asigura cea mai bună performanță generală, se recomandă amestecarea acesteia cu apă într-un raport de 50:50. Concentrația peste 70% nu este recomandată.

Pentru a obține cel mai mare efect, Castrol Radicool SF nu trebuie amestecat cu alte lichide de răcire. Se recomandă scurgerea și clătirea sistemului de răcire înainte de trecerea la Castrol Radicool SF.

Castrol Radicool SF are o durată de depozitare de 2 ani când este depozitată în recipientul original și la o temperatură de până la 60 ° C. Produsul nu trebuie expus la lumina directă a soarelui sau la îngheț. Când se depozitează inevitabil sub cerul deschis, butoaiele trebuie așezate orizontal pentru a preveni pătrunderea apei de ploaie în interior. Nu utilizați recipiente galvanizate și containere care conțin componente galvanizate.

SPECIFICAȚII

ASTM D3306 (I), ASTM D4985

BS6580:

2010 JIS K2234

MAN 324 Tip SNF

VW TL-774F

FORD WSS-M97B44-D

MB-aprobare 325.3

 

Disponibil