Castrol Radicool NF 1L

Castrol RADICOOL NF

REDUCEREA LICHIDELOR

DESCRIERE

Castrol Radicool NF - concentrat de lichid de răcire pe baza de monoetilenglicol și aditivi speciali, fără inhibitori care conțin nitriți, amine și fosfați. Este creat cu ajutorul tehnologiei hibride pentru motoare moderne de autoturisme și camioane. Acest lichid de răcire recomandat la concentrații variind de la 33% la 50%, prin diluare cu apă distilată pentru a obține o protecție optimă împotriva coroziunii. Temperaturile de congelare variază între -18 ° C și -36 ° C.

APLICARE

Castrol Radicool NF-este proiectat în conformitate cu cerințele în creștere ale producătorilor de motoare și vehicule pentru agenți de răcire de înaltă performanță, care au un impact minim asupra mediului. Acesta oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii și, deoarece nu conține fosfați, elimină problema depozitelor întâlnite în anumite motoare moderne. În plus, volumul protecție la coroziune la temperaturi scăzute, utilizarea antigel recomandate reduce în mod semnificativ din cauza riscului de corodare eroziune cavitației „umed“ căptușeala cilindrului.Eroziunea cavitației este cauzată de prăbușirea bulelor de aer din lichidul de răcire, care sunt atrase de suprafața exterioară a căptușelii. Aceste bule explodează ca urmare a îndepărtării unei mici cantități de particule din materialul de căptușire. Dacă acest lucru continuă necontrolat, va duce la formarea de pori din materialul carcasei cartușului și o defecțiune gravă a motorului.

SPECIFICAȚII
ASTM D3306 (I)
ASTM D4985
BS6580: 2010
JIS K2234
MAN 324 Tip NF
MTU MTL 5048
VW TL-774C (G11)
MB-325.0
Deutz TR 0119-399-1115

DEPOZITARE

Castrol Radicool NF are o durată de depozitare de 2 ani când este depozitată în recipiente etanșe și la temperaturi de până la 30 ° C. În climatul cald, ambalajul cu Castrol Radicool NF nu trebuie depozitat în aer liber și expus la lumina directă a soarelui. Produsul poate fi depozitat în butoaie lacuite din oțel moale. Nu utilizați recipiente galvanizate și echipamente de ridicare.

 

 
Disponibil