Castrol Magnatec Diesel 10W-40 B4 1L

Castrol MAGNATEC DIESEL 10W-40 B4 combină tehnologia specială pentru motoarele diesel cu molecule unice care sunt atrase de cele mai încărcate părți ale motorului, formând un strat suplimentar de protecție în timpul fazei de încălzire. Formula unică a Castrol MAGNATEC protejează motorul de la pornire, reducând în mod semnificativ uzura acestuia și asigurând buna funcționare.

Uleiurile Castrol MAGNATEC DIESEL sunt întotdeauna gata de protecție:
tehnologia specială pentru motoarele diesel susține performanța și accelerarea motoarelor diesel cu sistem de alimentare cu combustibil.
acest ulei asigură o protecție excelentă împotriva formării depunerilor de carbon, reducând astfel îngroșarea uleiului.

AVANTAJE:

Moleculele "molecule inteligente" sunt atrase de suprafețele metalice ale motorului, oferind o protecție suplimentară a pieselor sale de uzură Tehnologia specială pentru producția de uleiuri diesel susține eficiența motorului și reacția la depresiunea pedalei de accelerație Pastreaza efectiv funinginea formata in timpul functionarii motorului, minimizand ingrosarea uleiului Depășește cele mai stricte cerințe ale ultimului standard industrial în testul pentru protecția motoarelor diesel.

SPECIFICAȚII
ACEA A3 / B3, A3 / B4
API SL / CF
Se întâlnește cu Fiat 9.55535-D2
Aprobare MB 229.1
Renault RN 0710
VW 501 01/505 00

Disponibil