Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 5L

Aplicație:
Noul Castrol Magnatec 10W-40 A3 / B4, cu cea mai bună compoziție pentru Castrol vâscozitate grad SAE 10W-40, conține molecule unice „Molecule inteligente“ uleiuri care oferă o protecție imediată a pieselor motorului din momentul în care contactul este cuplat. Testat și aprobat conform clasificării Asociației Producătorilor Europeni de Automobile (ACEA) si American Petroleum Institute (API).

Castrol Magnatec 10W-40 A3 / B4 este destinat utilizării în motoarele pe benzină și diesel de automobile, inclusiv turbo intercooler supraalimentării aer motor diesel în cazul în care constructorul auto recomandă clasificările ACEA ulei A3 / B4 sau API SL / CF vâscozitate grad SAE 10W-40.

Aprobat de specificațiile Volkswagen și Mercedes-Benz avantaje: Moleculele Castrol Magnatec sunt întotdeauna la fața locului și sunt întotdeauna gata să reducă radical uzura părților motorului, care este foarte intensă în timpul pornirii și încălzirii. Molecule unice ale Magnatec "Molecule Inteligente": - să adere la suprafețele metalice ale părților motorului, făcându-le mai rezistente la uzură; - asigură protecția pe termen lung în toate condițiile de funcționare, cu stiluri de conducere diferite și temperaturi ambientale. Castrol Magnatec 10W-40 A3 / B4 utilizează tehnologia pentru a produce uleiuri de bază de înaltă calitate cu componente sintetice, ceea ce garantează un strat de lubrifiere protector stabil.

Castrol Magnatec - protecția instantanee a pieselor motorului de la pornirea contactului. caietul de sarcini:
ACEA A3 / B4
API SL / CF
VW 501 01/505 00
Aprobare MB 229.1
Se întâlnește cu Fiat 9.55535-D2

Disponibil