Castrol EDGE 5W-30 C3 4L

Castrol EDGE 5W-30 C3 este un ulei de motor complet sintetic, fabricat folosind tehnologia TITANIUM FST ™, oferind peliculei de ulei și rezistență sporită datorită compușilor de titan. TITANIUM FST ™ modifică radical comportamentul uleiului sub sarcini extreme, formând un strat suplimentar de absorbție a șocurilor. Testele au confirmat faptul că TITANIUM FST ™ dublează rezistența filmului, împiedicând ruperea acestuia și reducând frecarea pentru performanțe maxime ale motorului. Cu Castrol EDGE, mașina dvs. este pregătită pentru orice test, indiferent de condițiile de rulare.

BENEFICII Oferă o eficiență maximă a motorului atât pe termen scurt, cât și pe durata lungă de viață Opriți formarea depunerilor, contribuind la creșterea vitezei de reacție a motorului pentru a acționa pedala de accelerație Menține puterea maximă a motorului, chiar și în condiții de încărcare ridicată Crește eficiența motorului (confirmată de teste independente) Oferă un nivel de protecție neegalat al pieselor în condiții de conducere diferite și într-o gamă largă de temperaturi.
SPECIFICAȚII ACEA C3 API SN / CF BMW Longlife-04 dexos2® * MB-aprobare 229.31 / 229.51 Renault RN0700 / RN0710 VW 502 00/505 00/505 01

Disponibil