(+373 22) 79 14 33

Despre noi

Permiteți-ne să vă prezentăm compania noastră.

Compania „COSMOSTAR” este de peste 20 de ani deja unul dintre principalii furnizori pe piața din Republica Moldova de scaune pentru birouri ale renumitului producător ceh „ANTARES” și de mobilă de birou produsă în Moldova de partenerul nostru „MIȘCARE”.

Astăzi mobila propusă de noi corespunde celor mai recente tendințe în materie de ergonomie, design și calitate a produselor. 

Mobila corp este produsă cu ajutorul utilajelor moderne, din PAL și MDF laminat calitativ, într-un spectru larg de culori, fiind utilizate furnituri ale brandurilor europene renumite, precum Blum, Hettich etc. Noi proiectăm și producem mobilă pentru birouri, pentru cabinetele directorilor, dar și mobilă pentru personal, mobilă pentru casă, hoteluri, magazine etc. 

Pentru a dota în totalitate încăperile de lucru, avem un asortiment bogat de scaune pentru birou, cuiere produse în Cehia – toate în depozitul din Chișinău. Noi propunem diferite modele de scaune, cu design ergonomic modern, atât pentru directori (înalte, din piele sau țesătură), cât și pentru personal. În plus, avem scaune pentru vizitatori și sălile de conferințe. Toate modelele sunt de calitate europeană înaltă și corespund cerințelor celor mai exigenți clienți. 

Vă invităm să vizitați sala noastră de expoziție și comerț, unde veți putea vedea modele de mobilă corp, scaune pentru birou și accesorii pentru acestea.

Vă așteptăm cu drag pe adresa: str. Arborilor, 17/1, Viaduct Centru-Botanica, clădirea Toyota Centru Chisinau "Continent", etajul 3