Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6/E9 20L

Descriere:

Castrol Vecton lung Drain 10W-40 E6 / E9 - ulei de motor complet sintetic, cu conținut redus de cenușă (Low SAPS *). Produs folosind tehnologia unică "System 5" TM, care permite obținerea unei creșteri a eficienței uleiului cu până la 40% **. Conceput pentru utilizarea cu intervale de golire extinse în motoarele diesel europene, producătorii americani și japonezi echipate cu un filtru de particule diesel (DPF), în conformitate cu specificațiile producătorilor.

* Low SAPS înseamnă că compoziția de lubrifiant cuprinde o cantitate minimă de cenușă sulfatată (sulfatată Ash), P (fosfor) și sulf (sulf), comparativ cu lubrifianții convenționali.

Aplicație:

Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6 / E9 este proiectat pentru intervale de înlocuire prelungite în motoarele diesel moderne care respectă standardul de mediu Euro 6. Poate fi utilizat și în motoarele care respectă standardele de mediu Euro 4 și Euro 5, în special cele care necesită uleiuri SAPS scăzute.

Avantaje:

Motoarele moderne funcționează în condiții în continuă schimbare care afectează eficiența funcționării acestora. Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6 / E9 cu tehnologia "System 5" TM se adaptează acestor modificări, permițând maximizarea performanțelor motorului. Oferă o rezistență excepțională la contaminare și demonstrează o eficiență ridicată, inclusiv cu un interval de înlocuire crescut, chiar și în condiții de funcționare severe. Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6 / E9:

are o capacitate excelentă de a neutraliza substanțele nocive generate în timpul funcționării motorului, menținând această capacitate pe întreaga durată a funcționării uleiului;

minimizează uzura părților motorului;
previne formarea depunerilor pe piston, chiar și în condiții de funcționare severe.
Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6 / E9 este aprobat de Mercedes-Benz, MAN, Renault Trucks, Volvo Trucks și Deutz pentru intervale de service sporite conform specificațiilor.

Intervalul de înlocuire a uleiului de motor depinde de calitatea combustibilului, de condițiile de funcționare și de tipul și starea motorului. În problema stabilirii intervalelor interurbane, este întotdeauna necesar să consultați manualul de instrucțiuni pentru funcționarea echipamentului. ** Conform testelor efectuate de Castrol Vecton Long Drain 10W-40 E6 / E9 într-un laborator independent, depășirea cerințelor standardelor industriale a atins 40% în astfel de teste ca rezistența la oxidare, depunerile pe piston, dispersia funinginii, proprietățile antiwear și protecția împotriva coroziunii.

caietul de sarcini:

ACEA E6, E7, E9
API CJ-4
JASO DH-2
CAT ECF-3
Cummins CES 20.081
Deutz DQC IV-10LA
Mack EO-O Premium Plus
MAN M 3271-1, M 3477
MB-aprobare 228.51
Categoria uleiului MTU 3.1
RVI RLD-3
Volvo CNG, VDS 4
Pentru camioanele Iveco care necesită ACEA E6 / E7 / E9
Respectă cerințele DAF

 

Disponibil